Upgrade je tuin met een opblaasbaar spa

De temperaturen lopen steeds hoger op en je hebt vast wel een aantal keer gedacht: ‘Had ik maar een zwembad’. Helaas is dat voor de meeste onder ons te duur of kost het te veel ruimte in de tuin. Maar wees niet getreurd, er is namelijk meer mogelijk. Heb je weleens nagedacht over een opblaasbaar spa? Een jacuzzi in de tuin die je in de zomer opblaast en wanneer je wilt weer opbergt.

 

De voordelen van een opblaasbaar spa

Een opblaasbaar spa heeft veel voordelen ten opzichte van een echt spa. Het fijne ervan is de flexibiliteit. Een echt spa moet ingebouwd worden, krijgt een vaste plek en haal je niet zomaar weer weg. Een opblaasbaar spa daarentegen kun je overal neerzetten en als je de plek zat bent, verplaats je het naar een andere plek. Daarbij kost een opblaasbaar spa ook minder energie dan een echt spa. Met daarbij de veel goedkopere aankoopprijs, ben je dus veel goedkoper uit.

 

Gezondheidsvoordelen

Naast dat het gewoon veel praktischer is, heeft een opblaasbaar spa dezelfde gezondheidsvoordelen als een echte jacuzzi. Dit werkt vooral als je de temperatuur van het water hoog zet. Het warme water stimuleert je bloedsomloop en voorkomt spier- en gewrichtspijn. Daarnaast kan het ook zeer ontspannend werken en zal het je stress zeker verlagen.

 

Vermaak

Maar naast de praktische en gezondheidsvoordelen, is het natuurlijk ook gewoon heel erg leuk om een opblaasbaar spa in je tuin te hebben staan. Je kunt het gebruiken op feestjes of een avond wat vrienden uitnodigen. Hoe warm of koud het buiten ook is, je kunt de temperatuur altijd naar gewenstheid aanpassen.