Luxe houten schutting met beton

Een houten schutting met beton is de trend van dit moment. De meeste moderne tuinen worden voorzien van een luxe houten schutting met beton. De onder platen van de schutting bestaan ook uit beton. Deze kunnen zo afgewerkt worden dat ze veel weghebben van een stenen muurtje. Vanwege de neutrale kleur past de schutting in vrijwel iedere moderne tuin. Een nadeel van deze schutting is dat deze meestal met vrij goedkoop hout gecombineerd wordt. Op deze manier worden de kosten van een nieuwe schutting gedrukt. Een nadeel is dat je na een jaar of 7 toe bent aan een nieuwe houten schutting. Door een luxe houten schutting met beton aan te schaffen verhoog je de levensduur flink. Naast de luxe afwerking wordt er gebruik gemaakt van kwaliteitshout. De houten delen gaan vanwege het betonnen onderstuk zelfs nog langer mee dan normaal.

Kies zelf een onderplaat en schutting uit.

Een luxe houten schutting met beton kan je helemaal zelf samenstellen. Je kan kiezen voor grenen schermen met een minder lange levensduur of luxe bangkirai hardhout. Met hardhout kan je twintig jaar of langer genieten van je nieuwe schuting. Naast het scherm kan je kiezen uit verschillende betonnen elementen. Naast het motief zijn de betonnen elementen verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Veilig hang en sluitwerk

Als je een nieuwe poort gaat plaatsen is het slim om te investeren in goed hang en sluitwerk. Met goed hang en sluitwerk kan je bijdragen aan een veilige tuin. Inbrekers komen minder snel je tuin binnen en worden tegengehouden door de beveiligde poortdeur. Goed hang en sluitwerk kan je regelmatig via de leverancier van je nieuwe luxe houten schutting bestellen. Geef gerust aan wat voor een hang en sluitwerk je wilt hebben in je nieuwe poortdeur. Uiteraard kan de leverancier je hier uitgebreid over informeren. Je hebt zo een idee van de mogelijkheden voor je nieuwe poortdeur.