Een tuin laten aanleggen door Kapaan

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw droomtuin voor jou kan ontwerpen en aanleggen? Een bedrijf dat ook de service biedt om jouw tuin er altijd spik en span uit te laten zien? Dan is Kapaan helemaal de juiste match! Kapaan biedt namelijk achttien jaar aan ervaring dat terugkomt in zowel het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van jouw tuin of de tuin van je bedrijf.

Je tuin laten ontwerpen bij Kapaan

Als je geen idee hebt over hoe je tuin eruit moet komen te zien kunnen de professionals van Kapaan je hier bij helpen. Over de afgelopen achttien jaar zijn er al zoveel tuinprojecten van diverse formaten voorbij gekomen dat er genoeg voorbeelden en ideeën zijn. Heb je wel een specifiek idee over hoe je tuin eruit moeten komen te zien maar vind je het moeilijk om dit visueel te maken? Dat is ook helemaal goed! Kapaan zorgt ervoor dat deze dromen of ideeën visueel worden gemaakt en je zeker weet dat de tuin wordt zoals jij die voor ogen hebt.  Een tuin is vaak een kostbare aangelegenheid en niet iets dat je elke paar jaar gaat vervangen. Daarom is het goed om met professionals te kunnen praten over mogelijkheden en ideeën.Zij kunnen je vervolgens ook advies geven op het gebied van indeling of plantensoorten, zodat je tuin er het hele jaar perfect uit kan zien.

Legt Kapaan mijn tuin dan ook aan?

Zodra er tot een ontwerp is gekomen waar je het helemaal mee eens bent, kan een team van specialisten gaan beginnen aan de aanleg van je tuin. Of je nou een particulier bent of een bedrijf maakt niet uit. Of je tuin klein is of gigantisch ook niet. Zodra het ontwerp op schaal aan je is gepresenteerd en goedgekeurd zal er gebouwd worden door ervaren medewerkers die er zorg voor dragen dat jouw tuin wordt zoals jij het wilt. Omdat Kapaan specialisten heeft op allerlei fronten, kan de tuin inclusief beplanting, elektra, lampjes, water en eventuele grondbewerkingen helemaal door één team uitgevoerd worden. Zo weet je zeker dat het hele project zo efficiënt en professioneel mogelijk wordt aangepakt en afgeleverd. En als er vragen of problemen zijn weet je ook altijd bij wie je moet zijn!

Ik wil een mooie tuin die mij niet veel werk oplevert.

Mensen denken vaak dat het onmogelijk is om een tuin te hebben die prachtig is, vol bloemen en bomen staat, maar die hen geen moeite kost. Maar dat kan wel! Er zijn heel veel soorten planten en bomen die weinig tot geen onderhoud vergen. Ook kan een bedrijf als Kapaan er voor zorgen dat deze zorgen je uit handen worden genomen. Kapaan biedt namelijk ook een onderhoudsservice waarbij zij je tuin bijvoorbeeld zomer en winterklaar maken. Wil je de tuin volledig onderhouden hebben? Dan kan dat ook! De tuinmannen van Kapaan zorgen dat jouw tuin er ook na de aanleg altijd keurig verzorgd uitziet! Zo kun je toch de tuin hebben die je wilt, maar heb je er geen onderhoud aan! Ideaal!