Buitenkeuken op maat

Lees hier over buitenkeukens van Cooxs. Omdat niet één achtertuin hetzelfde is, en omdat de wensen van de klant persoonlijk zijn, levert Cooxs buitenkeukens op maat. Speciale aandacht gaat uit naar:

  • Het ontwerp
  • De materialen
  • De accessoires

De zomers worden steeds langer

Het ligt voor de hand dat er steeds meer animo komt voor een buitenkeuken op maat. Vroeger kon je hoogzomer een keer barbecueën, nu zou je in het vroege voorjaar tot laat in het najaar nog buiten kunnen koken. Daardoor wordt een buitenkeuken in Nederland intensief gebruikt. Daarbij zijn de buitenkeukens van tegenwoordig geen lelijk blok meer, het is design, een sieraad in de achtertuin. Omdat de materialen alle aandacht hebben gekregen blijft een buitenkeuken mooi. De keuken krijgt te maken met de elementen zoals regen en sneeuw, en net zoals ieder aanrechtblad moet ook het werkblad van de buitenkeuken krasvast en hittebestendig zijn. Daarover hoef je jezelf geen zorgen te maken, welk ontwerp je in gedachten hebt, de materialen zijn bestand, de buitenkeuken blijft mooi. Er worden enkel beproefde materialen gebruikt voor de buitenkeuken op maat.

Handige keuken, en het kan onder een overkapping

Veel liefhebbers van het buiten zijn kunnen het niet aanzien dat de buitenkeuken in de regen en sneeuw staat. Daarbij is echt met hoogzomer in de zon staan koken niet te doen omdat tegenwoordig de temperaturen hoog op kunnen lopen. Daar ook nog bij, de veranda of tuinoverkapping is al flink wat jaren trendy. Omdat een buitenkeuken van Cooxs maatwerk is, is een ontwerp maken wat mooi past bij de overkapping geen probleem. Zo heb je geen allegaartje in de achtertuin, maar een stijlvol geheel. Het is van belang dat een keuken functioneel is. Alle buitenkeukens van Cooxs zijn praktisch en handig. Bijvoorbeeld het aanrechtblad is op een prettige werkhoogte, en de keukenkasten zijn overzichtelijk in te delen. De buitenkeuken is daardoor goed voor langdurig en intensief gebruik. Een buitenkeuken, al dan niet onder een overkapping, is duurzaam. Welke stijl wil je? Wat vindt jij mooi? Er is een enorme keuze op het gebied van ontwerp, materialen, en accessoires. Tezamen met de ontwerpers van Cooxs zal je zeker tot een buitenkeuken moeten komen die overeen komt met jouw stijl en smaak, en een sieraad zal zijn in je achtertuin. Infomeer bij Cooxs naar de mogelijkheden.